Nyheder

Nyheder:

21.05.2021


Endelig live igen. Forårsfest i Ollerup Forsamlingshus opvarmning af BandaNuevo!

-------------------------------------------------------------------------------------------


Verdens premiere!!

Tirsdag d. 2. maj optræder Lufthavnen for første gang med et par udvalgte numre unplugged!!  Mød op på Arne B. i Svendborg til Åben scene kl. 20


_____________________________________________________________________________


Pressemeddelelse Den Fede Toer 2016


Ollerup Lufthavn udsender endnu en cd, med egne kompositioner og danske tekster:

”Den Fede Toer”

Release Party på Arne B. Fredag d. 4. november


I 2011 udkom bandets første anmelderroste cd, der blot hed ”Ollerup Lufthavn”, om hvilken TømrerClaus udtalte: "Jeg synes den er rigtig god; det lyder godt, der synges og spilles ganske kompetent, texterne er go`e - seks stjerner herfra. Det er fed musik". Denne første cd så dagens lys, efter bandet i 17 år havde spillet gedigen og stilsikker kopimusik. Nu er der så gået 5 år mere og Ollerup Lufthavn har samlet materiale, til endnu en dansksproget udgivelse, med lutter egne tekster og kompositioner.

Musikkens rødder fornægter sig ikke, og har således umiskendelige aner til den rockmusik medlemmerne i bandet er vokset op med, og tydeligvis holder meget af.

De danske tekster tager udgangspunkt i det liv der omgiver en, når man som de ældre herrer i Lufthavnen stille roligt har passeret, eller hastigt nærmer sig, de 60 år. Det giver nogle oplevelser og erfaringer, både personligt og i forhold til det omgivende samfund.

Der er ikke mange bands i dag, der som Ollerup Lufthavn netop dyrker den dansksprogede rock ”som vor mor lavede den”, og går tankerne i retning af, hvad den danske rockscene præsterede op gennem halvfjerdserne og først i firserne, er det ikke helt ved siden af. Derfor også referencen til TømrerClaus - eller som Frede Fup skrev om bandets første udgivelse: ”For det første er det en meget fin produceret CD. For det andet var den blevet et hit i 1973.         For det tredje fungerer bandet fint og det swinger. Der er også nogle super fine guitartemaer”.


At det stadig swinger, at der ikke spares på guitar riffs og at udspillet trods de dybe aner, er præget af et dejligt frisk pust af nutidighed,    kan man snart selv erfare ved, at investere de kun 50 kr. Den Fede Toer kan købes for, i brugserne i Ollerup, Ulbølle og Stenstrup, og i Svendborg i Musikbutikken, samt i Vinylen i Møllergade.


Og så skal der være Release Party. Det sker fredag d. 4. november, hvor Arne B. og Ollerup Lufthavn vil være værter til alle tiders fest.

Dem der var der, husker helt sikkert Ollerup Lufthavns 20 års jubilæum samme sted sidste år – det  var sjov! Så benyt en af de sjældne muligheder for at høre et lokalt band, der kommer alt, alt for lidt til Svendborg City.

Kl. 21.00 realease -snacks -og drikke (Lufthavnen gir)

Kl. ca. 22. Ollerup Lufthavn koncert.

Gratis entre!


Svendborg Musikråd har venligst støttet udgivelsen af Den Fede ToerSeptember 2016


Her kan du (hvis skidtet virker..) lytte til en lille forsmag på den kommende "2er"  : Ollerup Lufthavn "Den fede 2 er - Teaser"

- Vi er også på plakaten til Swingborg 310. april 2015:

Ollerup Lufthavn er tilbage i opstilling med 2 guitarister! Velkommen til Gunnar Rosendal, som siden nytår er blevet spillet godt ind på numrene

og således får sin debut på den kommende forårsfest d. 9. maj i Ollerup Forsamlingshus.


Vi ser frem til fotosession i næste uge, så der kan suppleres med friske billeder på hjemmeside og FBDecember 2014:


- Hvis vi lige skal gøre lidt status, her hvor 2014 for alvor går på hæld, er det sådan, at bandet atter er skåret

helt ind til benet og kun den hårde kerne; Bjarne leadguitar, Niller sang, Hans på trommer og Jørgen bas og

kor, nu udgør Ollerup Lufthavn.

Vi har, af forskellige årsager, sagt farvel og tak for godt samarbejde til Adam og Hans Jørgen.

Overvejelserne går nu på måske at køre en ny mand ind i bandet. Her snakker vi formodentlig en ny rytmeguitarist, så vi igen har den klassiske Ollerup Lufthavn

opstilling, med en lead og en rytme guitarist, bassist, trommeslager og sanger. Samtidig er der løbende

arbejdet med nyt og spændende materiale og vi kan godt være stolte af efterhånden, at kunne spille to

fuldfede sæt, udelukkende med egne numre.

Vi glæder os til at møde jer på ”stederne” og ser frem til, at præsenterer nye numre og ny besætning i løbet

af foråret.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------'


29.marts 2014!!


- Ollerup Lufthavn kan fremover opleves med ny lyd! - Hans Jørgen Bjørnholt leverer en svedig gang keyboard.
20.03.2013


Desværre er trommeslager Hans Schick  optaget til anden side den 19. april! MEN det giver en enestående chance for at opleve eller genopleve bandet med

Kim Tjellesen bag trommerne - det blir fedt!


12.03.2013


Hans Schick, ny trommeslager i bandet, er klar til de første koncerter! Der er nye numre klar, som bl.a. kan høres til årets forårsfest i OFA den 19. april.

Herudover skal der indspilles et nummer til udgivelse på en cd i forbindelse med åbne døre 576202.10.12


Bandet 3 dage i træningslejr et ukendt sted på Sjælland! Med ni nye numre i støbeskeen skal der arbejdes og hygges:-) det bli´r ikke bedre!
Tak for en forrygende aften på Arne B.! Desværre måtte vi sige farvel til Sigurd på trommerne, efter kun 1 år!! Det har været en fornøjelse at spille sammen med dig og tusind tak for det:-)


Vi er allerede godt i gang med at prøve kræfter med en efterfølger bag tønderne.. Efter en intens oktober satser bandet igen på at være spilleklart!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


10.02.2012


Christiansfeld Ugeavis d. 10-2-02. Musikanmeldelse:

Vi anmelder nyudgivelsen fra det sydfynske rockband "Ollerup Lufthavn". Bandet hvis berømmelse skal findes i Ulbølle og omegn - og nu også i Christiansfeld Ingen tvivl om at inspirationen er hentet fra rockens pionerer. En blanding af Young, Wishbone Ash, Musikpatruljen m.f. Man føler sig hensat til forgangne tiders pottåger, fra et udtjent truckerlad på Lars Tyndskids Mark ved Stenstrup. Dejlig musik på "rigtige" instrumenter, i en tid, hvor elektronisk musik ellers har erobret det meste af musikmarkedet. Lige lovligt lovlig. Ingen numre er tyvstjålet. Her har det ikke været nødvendigt at indhente tilladelser fra alverdens pladeselskaber (copyright). Musikken er 100% hjemmekomponeret. Respekt! Cd'en vil gøre sig godt i en liveversion med tomme whiskyflasker og fyldte askebæger. Den ser vi frem til. Vi giver den 17 honningkager ud af 20.

Anmeldt af Thomas.


20.01.2012

Sigurd Hartvig, kendt fra Umami , afløser gode gamle "Tjelle" på trommerne. Bandet er nu tæt på at være godt sammenspillet, så alle de nye numre igen kan præsenteres live i den nærmeste fremtid - blandt andet til årets forårsfest i OFA d. 23.03.2012 sigurd

Sigurd in action!


13.12.2011

Cd`en kan købes for 50,- i brugserne i Ollerup, Vester Skerninge og Ulbølle. Musikhuset, Svendborg, samt i Vinylen i Møllergade, Svendborg


18.11.11


Kim Tjellesen, Lufthavnens ukuelige trommeslager igennem 15 år, har besluttet

at overlade pladsen til nye kræfter..

Kim afsluttede med koncerten på Arne B. d.04.11. se video


kim


01.11.11

Pressemeddelelse


Ollerup Lufthavn debuterer med cd, med egne kompositioner og dansksprogede tekster.


Efter i 17 år at have spillet kopi rock, er Ollerup Lufthavn nu på vingerne med en helt og aldeles hjemmegjort cd. Musikkens rødder fornægter sig ikke, og har således umiskendelige aner til den rockmusik medlemmerne i bandet er vokset op med, og tydeligvis holder meget af.

De danske tekster tager udgangspunkt i det liv der omgiver en, når man som de ældre herrer i Lufthavnen stille roligt har passeret de 50 år, med de oplevelser og erfaringer det giver, både personligt og i forhold til det omgivende samfund. Der er ikke mange bands i dag, der som Ollerup Lufthavn netop dyrker den dansksprogede rock ”som vor mor lavede den”, og går tankerne i retning af hvad den danske rockscene præsterede op gennem halvfjerdserne og først i firserne, er det ikke helt ved siden af. Dog er udspillet præget af et dejligt frisk pust af nutidighed, i såvel kompositioner som tekster.

Cd`en er indspillet live i øvelokalet og siden tilsat div. stemmer m.m. . Dette er et helt bevidst valg, for at få den rå og uforstillende rock-sound frem, som netop Ollerup Lufthavn er en eminent garant for.

At denne cd swinger, med en blanding af sikre vers og refræn tilsat en mængde finurligheder og fede guitar riffs, kan man selv erfare ved at investere de kun 50 kr. cd`en kan købes for i brugserne i Ollerup, Vester Skerninge og Ulbølle, og i Svendborg i Musikbutikken samt i Vinylen i Møllergade.


25.09.2011

11 numre er i kassen efter 2 dages optagelser! - Nu kommer den svære ventetid, hvor pladen skal færdigmixes og i trykken.. det forventes at samtlige numre bliver inkluderet på debutalbummet med egne numre!


31.08.2011:

Vi indspiller cd i slutningen af September . Forhåbentlig kan vi præsentere offentligheden for de fleste af vore egne numre i en hæderlig kvalitet til efteråret. Produktionen er støttet af Svendborg Musikråd og produceret af Henning Kaae.


05.04.2011

Tak til alle for den flotte modtagelse af vores nye numre ved koncerten i Ollerup d.


31.03!!

Et nyt kapitel er tilføjet på Biografi siden.


10.10.10


adam

Hello Adam!! Tommys afløser på guitaren er fundet-Velkommen til Adam Lisborg - vores nye brother in larm... Det bliver en spændende tid med ny mand og nye numre.


30.07.10

Tommy har desværre besluttet at forlade sin plads i Ollerup Lufthavn - det betyder, at han giver sin sidste koncert i forbindelse med Olferts arrangement i Ofa d.28.08.10.


25.12.09


Nyt link: Fætrene Flemmings Hjemmeside: www.faetreneflemming.dk


06.12.09


Downloads er ikke tilgængelige for tiden...


10.09.09


Så er der planlagt repetoire, med fordeling af trommer / percussion for den nye sammensætning af bandet. Der startes på en intens øveperiode i efteråret, med gamle og nye numre i friske udgaver.. who´s the new man??


03.09.09


Det skulle være ganske vist! - der er nu et seriøst bud fra en trommeslager, som har lyst til at supplere Kim på trommerne... mere nyt følger.....


15.08.09


Hjælp os lige med at sprede et (sandfærdigt) rygte:

Vor højt respekterede, flinke og dygtige trommeslager Kim døjer med nogle skulderproblemer.

Derfor leder vi - stille og roligt - efter en trommeslager der kan supplere Kim. Meget gerne en trommeslager der kunne spille lidt keyboard også. På den måde kunne vi godt tænke os at udvidde, således at Kim kan blive med os uden at blive slidt i stykker, og en ny mand kunne tilføre os ny inspiration, dels som trommeslager i et delt repetoire med Kim, men også meget gerne på keyboard, pecussion, fløjte, violin, kor ........


Det skal selvfølgelig først og fremmest være en person vi på alle måder swinger med (vi er jo lidt gamle og lidt sære), og ikke mindst en der deler vor musikvalg - men det må jo komme an på en prøve.


Kontakt: via mail


 


 


18.07.09


...og de dansede og dansede!!!!


fans


 


 


08.07.2008

Nyt album for de særligt udvalgte, med en samling af gode gamle numre af Mr. Neil Young: Sideslip


25.02.08

Det er nu ganske vist! - Ollerup Lufthavn spiller til bandfest i Ollerup Aktivitets & Forsamlingshus fredag d.11.04.08. Sættet består bl.a. af Bob Dylan kompositioner, i mere eller mindre genkendelige udgaver!


13.01.08

Redigering af live indspilning, cover m.m. er færdig og under "album" kan du se resultatet ...og evt. downloade musikken inkl. covers free of charge!!!


03.11.07

Der er planer om at lave en live indspilning ved årets vinterbal - så kom og vær med til at skabe god live stemning!!


01.11.07

Næste koncert d. 17.nov. består af 2 sæt numre, hvoraf det første sæt udelukkende er "debutnumre" - som bandet ikke har spillet live tidligere. Andet sæt har været præsenteret ved andre lejligheder. 26.06.07

2 nye numre "I´m Loosing You" og "When You Dance" kan nu downloades.


14.06.07

De første numre fra "Strikes Again" kan høres via download i fin kvalitet!


10.06.07

Bandet har optaget 16 sange live i øvelokalet en søndag eftermiddag i 30 gr. varme! - nogle af numrene vil i den kommende tid blive tilgængelige via vores download side.

Der kan også dukke et par billeder op undervejs.


21.05.07:

Planer om nye indspilninger med Tommy på guitar-


19.05.07:

Fuldt hus på Harders i Svendborg. Tak for en forrygende aften med god gang i den! En særlig tak til  Abdel Kabir for Catering m.m.


16.05.07:

Ny hjemmeside går i luften – eget domæne!! – der vil være lidt ustabilitet på sitet from time to time….


04.05.07 :

Der pusles med tanken om at indspille nye numre - vi håber det lykkes inden udgangen af 07 - live eller studie. Indtil videre er det desværre kun numre med det "gamle" O.L. , der er tilgængelige i Download Central.


28.04.07:

Tommy debuterede igår ved en super hyggelig forårsfest i OFA med et kanon publikum og danserock til sen nat. 


25.04.07 :

Nåja---- søg og du skal finde.... samme klip er tilgængeligt på  myspace.com

Forøvrigt ville det jo være meget federe at få en opdateret og frisk live oplevelse  på fredag d. 27.04 i Ollerup Aktivitets og Forsamlingshus!!


10.04.07:

Ollerup Lufthavn på YouTube!!!! - et sjældent klip er dukket op fra hedengangne tider - Harmonien, Svendborg.


11.03.07:

Nu er det muligt at læse en  kort beretning om bandets historie - hvem var med? og hvad spillede de? hvorfor er de ikke med mere? Få svar på disse og mange andre spørgsmål under Biografi


26.01.07:

Jobs i foråret udsættes pga. manglende øvetid.... men der forhandles med "Maskinen" og "Harders" i Svendborg, og mon ikke der satses på endnu en gang Ollerock i det gode gamle "OFA"?? - hold øje med dagspressen og Tour Info


13.12.06:

Ting tar´tid - Tommy er stadig med og der barsles med jobs tidligt i det nye år. Datoer bliver lagt ind på tour-siden så snart vi kender dem.


11.10.06 :

Long time, no see... for at variere vores lydbillede og tilføre nyt blod, har  Tommy Jørgensen været på visit et par gange og lagt en fed guitar oveni vores i forvejen fede lyd... vi håber han holder ved..... 


16.08.06

- veloverstået sommerferie og Lufthavnen går i "øveren" igen . Der skal gang i nye numre med bl.a. Nils Lofgren, Ray Davies og mon ikke også Dylan bliver repræsenteret ??                                                       


10.07.06

Cover til "Some Songs" kan nu hentes via Kontroltårn.     

- bandet holder sommerferie: Grækenland, Italien, Samsø - here we come.......     


28.06.06

Ok- sommer og sommer - hvis du keder dig kan du mageligt gå ind i kontroltårnet og hente  alle 9 numre fra nyeste Compilation: "Some Songs" - coveret følger senere.... Numre samlet af selveste Mr.T.


13.06.06

Det er sommer!!  30 grader og langt fra computer-vejr... Nyheder + Updates står på vågeblus zzzzzzzzzzzzz.


06.06.06

Historisk dato!!!- og 2 nye numre i Download Central -Wauuuvvvv!


02.05.06

Nu er album - listen komplet, med den hjemvendte dobbelt cd: "Bootlegged in Juggler´s Paradise" fra 2003! -28.04.06

Nu er det muligt at hente musik, billeder m.m.: Klik på Download i menuen og se hvad du kan finde!!

Check jævnligt om der skulle være nyt...28.05.06

Det "nye" Ollerup Lufthavn spillede sit første job igår til Ollerock06:

Tak til jer der kom og støttede øveklubben, desværre var der rigtig mange, der gik glip af en forrygende gang liveoptrædender af de 4 bands:

"Ekskrementerne" - ungt band med egne numre og usædvanlig besætning - 2 guitarister + trommeslager - Godt gået!!

Motherf#!kers and sons leverede en omgang fed progressiv rock, som ikke høres ofte disse dage!!

Fætrene Flemming - Gedigent festorkester med fed lyd og flot sang!!!!


27.05.06:

Bent har for et stykke tid siden besluttet at stoppe sin Lufthavnskarriere, efter snart mange år som guitarist / kor / keyboard i bandet.  - Det betyder, at lydbilledet forandrer sig og der bliver sorteret i numrene. Den "nye" konstellation lægger op til en mere enkel lyd og umiddelbart lidt mere rockede numre.

De seneste øveaftener er blevet brugt på at sammensætte et gedigent rock - sæt til årets bandfest: "Ollerock06" - Det nye Ollerup Lufthavn melder " all clear", så kom indenfor i Ollerup Lufthavns Lounge og gør klar til Take-Off!!! - Vi glæder os til at se jer!